Одлична услуга

Ако Ви треба помош за купување ветеринарни материјали, производи или опрема, како и искусни консултанти, тимот на Вита-Вет може да Ви помогне со секое купување. За повеќе информации за сите наши производи или опрема, Ве молиме контактирајте не.

Заштита против болести

Ако Ви треба помош за купување ветеринарни материјали, производи или опрема, како и искусни консултанти, тимот на Вита-Вет може да Ви помогне со секое купување. За повеќе информации за сите наши производи или опрема, Ве молиме контактирајте не.

Врвен квалитет

Вита Вет е продавач на производи од областа на ветеринарната медицина од 1993 година. Без разлика дали се тоа ветеринарни лекови, или медицински материјали, ние нудиме производи со врвен квалитет по цени пристапни во однос на квалитетот и конкурентските производи кои се нудат

На оваа страна можете да најдете податоци за компанијата и приказ на палетата производи што ги нуди, како и известувања во врска со најновите достигнувања во областа на ветеринарна практика.

Преземи компендиум

Нашата мисија

Нашата мисија

Нашето широко портфолио од вакцини и ветеринарни лекови помагаат да се одржува и да се зачува здравјето на животните, како и да се превенираат болестите кои влијаат на здравјето и благосостојбата на животните и на нивните производствени перформанси.

Read more

Вакцини (за превентива)

Најдобрите светски вакцини од фирмата MSD за сите видови животни

Ветеринарна опрема

Опрема наменета за репродукција на домашните животни од производните програми на проверени и светски познати компании.

Лекови

Нудиме широка палета на готови ветеринарни лекови